Megrendelési információk

Megrendelést, méret módosítást, árajánlat kérést csak írásban tudunk elfogadni:

- Levélben vagy személyesen (8904 Zalaegerszeg, Iskola utca 18.)

- E-mailben: info@maxfa.hu

Megrendeléshez, árajánlat készítéshez segítséget nyújt a weboldalunkról letölthető fájlunk. Percek alatt összeállíthatja megrendelését, amihez a beszúrt linkek használatával segítséget kaphat honlapunkról. Ezzel párhuzamosan az aktuális árjegyzékünkből a program elkészíti az árajánlatot.

>> letöltés: Bútorajtó megrendelő és árkalkulátor 2019 <<


Várható gyártási határidő: a megrendeléstől ( előleg beérkezésétől ) számított 20-25 munkanap


Előleg: a vételár1/3-ad része

 

A vételárból fennmaradó összeg fizetése: szállításkor készpénzben, vagy szállítás előtt előre utalással történhet.

 

Szállítás: vállaljuk az elkészült termékek kedvezményes áron történő házhoz szállítását. ( Szállítás költsége a távolságtól és a rendelés nagyságától függően: 4000 - 10.000,- Ft/alkalom)

 

Törzsvásárlói kedvezmény: viszonteladó, bútorkészítő partnereinknek 10 % kedvezményt adunk a listaárból, amennyiben a megrendelést megelőző évben legalább 50.000,- Ft összértékben vásárolt termékeinkből.

 

Nem áfa körös számlázás: ha magánvásárlóként rendel vagy vállalkozása nem jogosult Áfa visszaigénylésre, választhatja a nem áfa körös számlázást. Ebben az esetben a végösszeg kisebb ( nettó ár + 1/2 áfa ), de áfát nem tud visszaigényelni. ( Nem áfa körös számla kibocsátása csak a törvényben előírt összeghatárig lehetséges )

 

A megrendelés leadása előtt kérem olvassa el a vásárlói tájékoztatót és garanciális feltételeket is !